maneltrenchs.com

personal and professional webpage

Rethinking education
#arthistoryflip

A la recerca de les pokeparades

raf7ujql
Ahir (dimarts 27 de setembre de 2016) els alumnes de l’optativa de visual i plàstica de 2n d’ESO i els artístics de segon de batxillerat van sortir a buscar pokeparades amb l’aplicació per a dispositius mòbils PokemonGo. Gràcies a aquest joc i a la localització de les pokeparades, l’alumnat va poder conèixer el patrimoni cultural i artístic de Mataró. L’objectiu de l’activitat era doble: per una banda, aprendre fora de l’aula amb l’ús dels dispositius electrònics com a eines pedagògiques i, per l’altra, valorar  el patrimoni artístic de la ciutat.
Les pokeparades, que serveixen perquè el jugador pugui aconseguir nous ítems per continuar el joc del PokemonGo, normalment es troben en llocs destacats de la ciutat ja sigui pel seu valor artístic o cultural. Una bona excusa per poder fer una classe poc habitual de geolocalització i d’art local. A més, els nois i noies havien de penjar a twitter amb l’etiqueta #pokeparadesmataro els espais on trobaven les parades i fer una breu explicació de l’obra.
Un equip de TV3 va venir a fer el seguiment de l’activitat i ben aviat podrem veure el reportatge a l’InfoK, el programa de notícies per als més joves.
STORIFY sobre l’activitat
23
img_7205
img_7208

Deja un comentario