maneltrenchs.com

personal and professional webpage

Rethinking education
#arthistoryflip

GE3 LATAM Bogotà, Colómbia, 2019 (en Català)

Durant els dies 9, 10 i 11 de desembre de 2019 es va celebrar a Bogotà, Colombia, la primera trobada Lationamericana dels GE3 (Google Earth Education Experts) de Google Earth a les oficines de Google a Bogotà; que per cert, era la primera vegada que es feia un event educatiu a les mateixes; i a més, aprofitant la trobada dels diferents representants dels països sudamericans també es va fer per primera vegada un Geo Bootcamp (GE3 Summit en Español 2019) obert a tots els professors de parla hispànica per aprofundir en l’ús de les eines en l’entorn de Google Earth (les anomenades Earth Tools) i principalment enfocades en desenvolupar i aplicar els 17 Global Goals de la ONU, amb l’objectiu d’aprofundir en l’educació per un desenvolupament sostenible aprofitant totes les possibilitats que ens ofereixen les diverses eines de l’entorn de Google Earth.

Per a un servidor, professor a l’Escola Pia de Mataró va ser realment tot un honor i un veritable orgull ser convidat per Google Earth Outreach, i a més com a únic representant del Europe Team, i formar part i compartir la meva experiència en aquesta trobada, tant en relació a la matèria de la Història de l’Art i com també en la formació que faig de professorat arreu d’Europa.

En resum, només puc dir que en el seu conjunt aquesta experiència ha estat molt enriquidora i la veritat segur que a partir de la mateixa sorgiran noves oportunitats de poder ajudar i consolidar aquest esperit educatiu que aprofitant la tecnologia busca que el nostre entorn més proper i el món, en la seva globalitat, sigui un espai més habitable i sostenible per a tots plegats.

I com sempre m’agradi dir als meus alumnes, Molta sort en l’Art de la vida i fins la propera,

Manel Trenchs i Mola


Fotos: 

ALBUM Trobada

ALBUM Oficines

Diplomes:

Cumbre GE3

Geo Bootcamp