maneltrenchs.com

personal and professional webpage

Rethinking education
#arthistoryflip

LON20 Google Energizer Event

Una de les trobades més importants d’Europa i mundials en relació al món de l’Educació i la Tecnologia és el Bett Show que es celebra a Londres des de fa ja uns anys sempre a finals de gener. És una fira on es combinen els nous dispostius tecnològics, pàgines web o aplicacions i també nous enfocaments educatius aprofitant la tecnologia i moltíssimes coses més prou interessants vinculades a tot el camp de l’aprenentatge reglat, no reglat, obligatori, universitari i d’altres opcions. 

La veritat és que recomano la visita almenys un cop de tant en tant, i per mi una de les coses més interessants d’aquests tipus d’events és la possibilitat de conèixer, contactar, parlar i compartir amb d’altres professors d’entorns culturals diferents al d’un mateix i on es generen nous punts de vista, contactes, o posibles activitats futures. És una molt bona manera d’ampliar la PLN (Personal Learning Network) o Xarxa d’Aprenentatge Personal, aspecte a tenir molt compte avui dia on la tecnologia i les xarxes socials tenen una presència tant important a les nostres vides.

I aquest any, aprofitant les dates del Bett Show, una de les empreses tecnològiques més importants, Google, en la seva branca educativa, Google For Education, fa una trobada a les seves oficines de Londres amb Google Innovators d’arreu del món. 

Què és un Google Innovator? Google For Education té un “Techer Center” on qualsevol persona pot assolir una sèrie de competències digitals i educatives aprofitant les seves eines; i la més engrescadora de totes és “The Google for Education Certified Innovator Program” que dóna suport a gent del món de l’educació en desenvolupar nous projectes per les seves classe, escoles o comunitats educatives. Els participants participen en un programa d’un any de durada.

Aleshores aquest any he tingut el plaer de poder compARTir la meva experiència personal i d’escola dins d’aquesta trobada amb el títol de “Building a Strong Online Presence and Brand”.

Bé, a veure si algun dia ens veiem pel BettShow i com sempre m’agrada dir als alumnes “Sort en l’Art de la vida!”

Fins la propera,

Manel

PD: Breu noticia sobre “Become a Google For Education Certified Innovator in 2019

Photos sobre la trobada.