maneltrenchs.com

personal and professional webpage

Rethinking education
#arthistoryflip

Activitat “How do you feel? Curs 2020/21”

I el proper dilluns (14/09/2020) començarem amb “How do you feel?”

Necessito abans de fer res de res compartir emocions, sentiments, estats d’ànim… i tot plegat, vinculat amb obres d’art (no podia ser d’una altra manera).
1: Explicaré jo com em trobo a partir dels 3 posts d’imatges de la portada de l’activitat.
2: Després reflexionarem conjuntament, i els hi demanaré que busquin u
na obra d’art (o vàries si s’escau) amb la qual se sentin identificats en aquests primers dies.
3: Compartirem un Google Slides (amb permís d’edició) on els alumnes hauran de penjar per ordre alfabètic de classe una diapositiva amb la seva elecció i un breu text argumentatiu del perquè.
4: I durant les primeres setmanes al principi de cada classe, sempre començarem compartint les diapositives creades per cadascú.
Nota: la idea de l’activitat és vincular art i vida, descobrir contingut fora de les parets de l’aula i del llibre; a més, d’intentar una integració entre tots plegats i generar vincles.
Cada vegada més m’encanta el fet de generar des de principi de curs que el grup classe som una “comunitat d’aprenentatge”, on es generen, per descomptat, aprenentatges individuals però que tots en conjunt ens podem aportar molt, i crear sinergies interessants.
A veure com va aquest any amb tot plegat.
To think about it !
Manel
PD: Els millors desitjos per aquest curs tant diferent als altres, i aprofitem les incerteses i moments de crisi per millorar les nostres pràctiques i estratègies educatives. Cuideu-vos molt i fins la propera.