maneltrenchs.com

personal and professional webpage

Rethinking education
#arthistoryflip

Activitat #donART 2022


Activitat #donart 2022Visualitzem i visibilitzem les dones artistesSempre a l’inici de cada sessió dedicarem 5 minutets a parlar d’una obra i una artista. Com ho farem? Aquí teniu:Primer de tot, comparteixo una plantilla de “Google Slides” amb permís d’edició via Google Classroom. Els alumnes han de buscar una obra i una artista que ha d’estar cronològicament dins del temari de matèria.Un cop decidida (a tenir present que no es poden repetir autores) han d’afegir la seva “diapositiva” (dins la plantilla compartida) amb les dades de l’obra, la imatge i les idees principals d’aquesta.Aleshores, al principi de cada sessió i per sorteig, mostrem la diapositiva i l’alumna ens explica la “seva” obra i autora. I si es genera una miqueta de debat o comentaris entre la classe, doncs encara millor.PD: Cal que sempre tot el que fem estigui dins del temari oficial de matèria? Podem generar més participació per part de l’alumnat? Podem fer activitats que no calgui una nota obligatòria? Podem amplilar la mirada cap a una perspectiva de gènere?


https://twitter.com/ManelTrenchs/status/1502230410125795335?s=20&t=GCecT6RYCI9ehHVie5DUMw