maneltrenchs.com

personal and professional webpage

Rethinking education
#arthistoryflip

Activitat de dinamització de principi de curs #donART

Cada alumn@ haurà buscar, preparar i presentar, davant del gran grup, una obra d’una dona artista. Les breus explicacions es faran sempre els primers minuts de cada sessió.

Com que el temari del primer trimestre està vinculat al segle XIX ampliem la perspectiva de gènere amb una aportació individual i d’elecció lliure, sense repeticions d’artistes, amb una artista del context del segle en qüestió.

De quina manera prepararem l’activitat? (Tot això ho farem amb eines Google, fàcils de gestionar i utilitzar).

Compartirem un document, via Classroom i amb permís d’edició per tothom, on caldrà indicar l’artista i l’obra a fer. D’aquesta manera es poden visionar totes les aportacions i confirmar que no hi ha repeticions de dones. Després d’això, caldrà anar afegint individualment la diapositiva pertinent (a partir de la plantilla compartida), per ordre alfabètic de cognoms dins un document de diapositives i també amb permís d’edició per tothom.

Aquests dos documents, posteriorment, tancarem permisos i els baixarem en PDF. Ho penjarem dins del Classroom i el Site i d’aquesta manera tothom ho tindrà tot per poder-lo aprofitar de la millor manera que consideri.

PD: Com no, perquè puguin tenir un punt de partida interessant compartirem el Site de “Dones Artistes”, encara en construcció, però que pot ser prou útil.